…Ansøgningsformular til Biz-kursus for freelancere

Kære ansøger

For at komme i betragtning til deltagelse på kurset “få gang i forretningen”, skal vi vide noget om dig, så vi kan sammensætte det helt rigtige hold.

Det er først og fremmest formelle krav (der er beskrevet på websiden, som du lige er kommet fra), men vi vil også gerne sammensætte et dynamisk hold. Så udfyld ansøgningen så omhyggeligt som overhovedet muligt.

Og hvad så.

Når vi har fået din ansøgning, ser vi på, om du passer ind i gruppen. Er det tilfældet, så sender vi et link til det tilmeldingsskema, som du kender fra kurser.

Det udfylder du, og så er du sikret en plads på holdet. Bliver du bedt om at skrive dig på venteliste, så gør det. Så får du en plads, hvis der kommer afbud. Vi opretter en mindre venteliste, så vi kan udnytte kapaciteten 100 %

Bliver du ikke sendt videre, skal du ikke opgive. Så er der kolleger, der har har mere brug for kurset end dig, selvom du måske også har brug for et boost på din forretning.

Vi håber på at kunne gentage dette kursus, og vi ved, at Dansk Journalistforbund er ved at sætte gang i en “biz-start-uddannelse”, hvor der også er plads til freelancere, der har været i gang i et stykke tid.

Du skal udfylde alle felter i formularen. Har du ikke en LinkedIn profil, skal du skynde dig at oprette den, og har du ikke en hjemmeside, skal du også skynde dig at lave sådan en (opret den nu og arbejd på den indtil kursusstart)


  .

  .

  .

  .

  .

  .


  .

  .

  .

  .

  Efter du har trykket på send, skal du få en kvittering her på siden (lige herover). Derudover får du en manuel kvittering, når vi læser din mail. Har du ikke fået den kvittering indenfor tre dage, skal du skrive til kursus@freelancegruppen.dk